Opmaak van een financieel plan (KBC)

Het financieel plan geeft jouw ondernemingsplan weer in cijfers. Leer meer over financiële planning en bekijk alle tips voor het opstellen van begrotingen.
UNIZO-partner KBC geeft deze sessie vanuit hun ervaringen in de praktijk.

We bekijken de financiële haalbaarheid van jouw plan. Je kan deze nuttige informatie gebruiken om je financieringsaanvraag voor te leggen aan een of meer financiële instellingen of mogelijke investeerders. Met jouw plan overtuig je hen om geld in je bedrijf te investeren.  

Wacht niet langer om je in te schrijven voor deze workshop.
Inschrijven kan via onderstaand formulier.

PRAKTISCH:

De sessie vindt online plaats (teamslink ontvangen je kort voor de start) op donderdagmiddag 16/02 van 12u tot 14u. 

Tot dan! 

Timing: 
donderdag, 16 februari, 2023 - 12:00 t/m 14:00
Helaas zijn de inschrijvingen afgesloten, we hopen u op een latere activiteit te mogen ontvangen.
Vriendelijke groeten het UNIZO team

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.

Onze partners