Sociaal statuut - Liantis

Via onze partner Liantis, nemen wij je mee in een inspirerende sessie omtrent het sociaal statuut. Wat betekent het om zelfstandige te zijn? 
Hoe ziet een sociaal statuut er uit en waar moet je rekening mee houden?
Wat in het je achterhoofd houden bij een studentenjob? 

Tijdens deze sessie geeft sociaal secretariaat Liantis een antwoord op al je vragen.

Inschrijven is noodzakelijk via onderstaand formulier.

PRAKTISCH:

De sessie vindt online plaats (teamslink ontvangen je kort voor de start). 

Tot dan! 

Timing: 
donderdag, 23 mei, 2024 - 12:30 t/m 13:30

De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die u met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om u relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. U kan ten allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en uw rechten vindt u in ons privacybeleid

Onze partners hebben heel wat relevante informatie die u kan helpen in uw dagelijkse werking. Door uw akkoord te geven, staat u toe dat UNIZO de deelnemerslijst voorafgaandelijk aan de activiteit aan de partners bezorgt, en dat zij u nadien kunnen contacteren met relevante ondernemersinformatie. U kan deze toestemming ten allen tijde intrekken via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.

Onze partners